• 031 382 248
  • info@ambit.si

Poslovne storitve 

Razvojno karierno svetovanja Posameznikom, ki iščejo nove karierne izzive ali pa na obstoječem delovnem mestu ne vidijo dovolj izzivov, morda jih utesnjuje sistem organizacije pomagamo pri izbiri nadaljnjih kariernih korakih.

Poslovni coaching 

Podjetjem nudimo skupinski in osebni coaching. S posameznimi skupinami sodelavcev (uprava, vodje oddelkov, prodajni timi, razvojni timi, projektni timi …) vodimo coaching procese v katerem ugotavljamo potenciale posameznikov v skupini in njihov skupni potencial, poiščemo motnje, ki zavirajo razvoj celotnega potenciala. V treh srečanjih po 6 ur udeleženci postavljajo svoje cilje za dosego skupnih poslovnih ciljev.

Osebni coaching poteka individualno s ključnimi kadri v podjetju. Koraki so podobni kot pri skupinskem, le da se tu raziskuje potenciale in motnje, ki izvirajo iz posameznika. Proces teče v več krajših srečanjih. Coachingi potekajo skladno z doktrino ICF (Mednarodne Coaching Federacije).

Poslovno svetovanje 

Podjetjem nudimo storitve razvoja poslovnih modelov, strategij in procesov. Za podjetja izvajamo tudi konkretne prodajne aktivnosti, ki so lahko podprte s klicnim centrom, akvizicijo, masovnim poštnim obveščanjem in e-mailingi.

Obračun plač 

Izvajamo obračun plač že za več podjetij velikosti od 20 do 250 zaposlenih. Sledimo zakonodaji s področja pri svojem delu pa uporabljamo program Vasco. Želite dodatne informacije? Pokličite nas na telefonsko številko 05 90 84 114, nas obiščite ali pišite na info@ambit.si in dogovorili se bomo za neobvezujoč sestanek.